Selecteer een pagina

Leer jezelf kennen vanuit een ander perspectief

Wie zijn wij?

Bij Incredible Future zijn we toegewijd aan het helpen van jongeren om hun unieke pad naar een vervullend en betekenisvol leven te ontdekken. Wij geloven dat elke jongere het potentieel heeft om een positieve impact te maken op de wereld en wij zijn hier om hen te begeleiden op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Wij zien een wereld waarin jongeren de leiders van hun eigen toekomst zijn, uitgerust met zelfkennis, veerkracht en een diep gevoel van betekenis. We streven naar een toekomst waarin jongeren niet alleen gelukkig en succesvol zijn, maar ook bijdragen aan een meer verbonden en begripvolle wereld. Door hen te leren hun eigen krachten te benutten en constructief om te gaan met uitdagingen, bouwen we aan een generatie van compassievolle en krachtige individuen.

“GRAAF IN UW INNERLIJK: DAAR BINNEN IS DE BRON VAN HET GOEDE, DIE STEEDS OPNIEUW ZAL OPWELLEN, TELKENS ALS U GRAAFT”.

– MARCUS AURELIUS

onze missie

Onze missie is om jongeren de tools en kennis te bieden die nodig zijn om hun eigen levenspad te begrijpen en te navigeren. Ons curriculum integreert zelfontdekking, kritisch denken en essentiële levensvaardigheden, waardoor jongeren worden voorbereid om effectieve leiders en betrokken burgers te worden in onze moderne wereld. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin jongeren worden aangemoedigd om te experimenteren en hun ware zelf te ontdekken.

 

Jouw avontuur begint hier 

In een wereld vol opties, biedt Incredible Future een onderscheidende aanpak:

  • Diepgaande zelfkennis: Leer je eigen gedachten, emoties en drijfveren te begrijpen om beter te navigeren door het leven.
  • Emotionele intelligentie: Ontwikkel de vaardigheid om je emoties te herkennen, begrijpen en beheersen voor betere relaties en beslissingen.
  • Veerkracht: Bouw de kracht op om tegenslagen te weerstaan en ervan te leren.
  • Authentieke zelfontdekking: Durf jezelf te verkennen en je ware potentieel te ontdekken.
  • Verantwoordelijkheid: Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven en de impact die je hebt op anderen.
  • Empathie en innovatie: Begrijp en respecteer de gevoelens en perspectieven van anderen en omarm nieuwe ideeën en technologieën om je leerproces en toekomst vorm te geven.

Het onderzoeken van jezelf door de lens van een andere omgeving opent deuren naar diepere zelfkennis en een breder perspectief op het leven.

Een reis van veerkracht, passie en ondernemerschap 

Praktijkopleidster en oprichtster

Claudia harleman

Wie ben ik écht? Het is een vraag die ons allemaal bezighoudt en voor mij heeft het een diepgaande betekenis gekregen door de jaren heen. Mijn jeugd was een pad vol uitdagingen; ik groeide op in een omgeving waar liefde zeldzaam was en stabiliteit een luxe leek.

Op mijn 17e, terwijl ik nog op de middelbare school zat, werd ik moeder. Ondanks deze verantwoordelijkheid slaagde ik voor mijn vwo en zette ik mijn studie voort in Amsterdam, waar ik mijn passie voor reizen volgde door de HBO-studie Toeristisch Management te voltooien.

Reizen heeft me altijd geïnspireerd. De vrijheid, het ontdekken van nieuwe werelden, het verbreden van mijn perspectief. Maar mijn pad leidde me naar een ander avontuur. Op mijn 22e begon ik mijn carrière als ondernemer in de uitzendbranche.

Hier vond ik mijn ware roeping in het samenbrengen van mensen en kansen. Ik heb met trots talloze succesvolle matches mogen maken tussen bedrijven en werkzoekenden en ontdekte dat het verbinden van mensen met de juiste mogelijkheden niet alleen een baan was, maar een passie!

Mijn carrière in de uitzendbranche, gecombineerd met mijn studie in cognitieve gedragstherapie die ik op latere leeftijd volgde, weerspiegelt mijn diepe interesse in de menselijke geest en de drijfveren die ons leiden.

De vragen die me bezighouden – Wat betekent het om trouw te zijn aan jezelf? Hoe ontdek je jouw eigen pad in een wereld vol verwachtingen? Wat is de rol van veerkracht in ons dagelijks leven? – hebben me voortdurend uitgedaagd om te groeien en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Jouw verhaal is uniek en het is mijn missie om jou te helpen de weg te vinden naar een leven dat echt bij jou past. Bij Incredible Future creëren we een ruimte waarin we samen kunnen leren, groeien en een toekomst kunnen opbouwen die meer is dan een droom – een toekomst die echt van jou is.

Incredible Future is niet zomaar een bedrijf voor mij; het is de verwezenlijking van mijn diepste overtuiging dat zelfkennis en verbondenheid de kracht hebben om levens te transformeren. De lessen die ik onderweg heb geleerd, wil ik delen, zodat we samen een toekomst kunnen bouwen waarin we elkaar inspireren en versterken. Want ik geloof dat het geluk dat we voor onszelf creëren, de sleutel is om anderen te helpen hun eigen geluk te vinden.

NIEUWSGIERIGHEID STIMULEREN – FEEDBACK GEVEN – EMOTIONELE INTELLIGENTIE – METACOGNITIE

PRAKTIJKOPLEIDER EN PROGRAMMAMAKER INCREDIBLE
FUTURE

Jan Stans

Jan stans

Jan Stans (Heenvliet, 26 mei 1961) is mijn naam en ik werk als adviseur, trainer en coach. Mijn kracht ligt in de combinatie van humor, snel inzicht, een hoog tempo en werken met diepgang. Ik werk planmatig, het liefst binnen een bestaande structuur, zoals die van het Incredible Future Programm. Met Claudia en een aantal GenZ werk ik samen om de gestelde doelen te behalen en geef ik vorm aan het hele traject door het opstellen van het ontwikkelplan, de workshops en de bijbehorende werkmaterialen. Dat is wat ik doe. Wie ik ben is niet persé verbonden met wat ik doe, vroeger wel. Als ik dan kritiek kreeg op wat ik deed, dan voelde dat alsof ik als mens niet goed genoeg was of zelfs mislukt. Dat deed veel pijn. Daar ben ik mee gestopt (beetje laat misschien, toen ik al 40 was). Mijn werk staat open voor kritiek, daar mogen mensen iets van vinden, maar ik trek me niets aan van meningen over mij als mens. Dat mogen er maar een paar zoals mijn man Laurens, mijn zusje Anneke, mijn vriend Danny en Claudia. Van de rest neem ik de kritiek mee als denkwerk, maar niet meer als pijn. Wie ik ben hangt vaak ook af van wie ik ontmoet, voor mijn oude moeder ben ik bijvoorbeeld heel lief. Voor mijn vrienden ben ik behulpzaam en grappig. Voor mezelf ben ik soms misschien te streng. Ik ken mezelf wel goed in mijn gedachten, maar ik moet toch een rondje feedback halen om anderen te laten zeggen wie ik ben. Dan hoor je positieve termen als: energiek, grappig, diepe denker, harde werker, oplosser, man met een missie. Minder positief zijn dan: laat niet op tijd los, kan niet stilzitten, bemoeit zich met te veel dingen en heeft soms last van opvoedresten. Oh ja … en Jan houdt niet erg van vakantie.

Iets goeds doen met een doel

Praktijkopleidster en oprichtster

Claudia harleman

Wie ben ik écht? Mooie vraag is dat. Een vraag waar zoveel uiteenlopende antwoorden op mogelijk zijn. Voor mij betekende het een reis door uitdagende tijden. Ik heb nogal een traumatische jeugd gehad. Ik heb geen veilige stabiele thuisbasis gehad en groeide op in een gezin waar er geen ruimte was voor liefde. Ik maakte op vroege leeftijd kennis met verlies en verantwoordelijkheid. Op mijn 17e ben ik moeder geworden en als jonge moeder en ondernemer, heb ik ondervonden dat tegenslagen kracht en veerkracht kunnen kweken. Elke ervaring – hoe zwaar ook – heeft me gevormd tot wie ik ben en heeft mijn wens om anderen te helpen alleen maar versterkt.

Mijn loopbaan, van ondernemer in de uitzendbranche tot de studie cognitieve gedragstherapie, draait om mijn passie voor het begrijpen van de complexiteit van de menselijke geest. Mijn jeugdervaringen roepen vragen op die ik wil doorgronden. Waarom handelden mijn ouders zoals ze deden? Wat drijft ons, en wat verbergen we? Deze nieuwsgierigheid vormt de basis van mijn inzet voor jou. Jouw verhaal is uniek en waardevol, en ik hoop jou te ontmoeten in jouw zoektocht naar een leven vol vreugde, vrijheid, en innerlijke wijsheid.

Het leven is een reis die we samen vormgeven. Ik geloof dat we allemaal de kracht hebben om elkaar te inspireren, en het is mijn missie om een omgeving te creëren waarin we elkaars groei aanwakkeren. Vanuit deze gedeelde ervaring zullen we een Incredible Future creëren, niet slechts een droom, maar een werkelijkheid die we samen opbouwen, steen voor steen. Het is niet alleen een les die ik heb geleerd, maar een passie die ik wil delen. Zelf gelukkig zijn is de beste manier om anderen te helpen! En ik weet zeker dat we allemaal de wil in ons hebben om een ander te willen helpen. Dat is hoe ik het zie, een Incredible Future. De reden waarom dit bedrijf bestaat.

NIEUWSGIERIGHEID STIMULEREN – FEEDBACK GEVEN – EMOTIONELE INTELLIGENTIE –
METACOGNITIE

PRAKTIJKOPLEIDER EN PROGRAMMAMAKER INCREDIBLE
FUTURE

Jan Stans

Jan stans

Jan Stans (Heenvliet, 26 mei 1961) is mijn naam en ik werk als adviseur,
trainer en coach. Mijn kracht ligt in de combinatie van humor, snel
inzicht, een hoog tempo en werken met diepgang. Ik werk planmatig,
het liefst binnen een bestaande structuur, zoals die van het Incredible
Future Programm. Met Claudia en een aantal GenZ werk ik samen om
de gestelde doelen te behalen en geef ik vorm aan het hele traject door
het opstellen van het ontwikkelplan, de workshops en de bijbehorende
werkmaterialen. Dat is wat ik doe. Wie ik ben is niet persé verbonden
met wat ik doe, vroeger wel. Als ik dan kritiek kreeg op wat ik deed, dan
voelde dat alsof ik als mens niet goed genoeg was of zelfs mislukt. Dat
deed veel pijn. Daar ben ik mee gestopt (beetje laat misschien, toen ik al
40 was). Mijn werk staat open voor kritiek, daar mogen mensen iets van
vinden, maar ik trek me niets aan van meningen over mij als mens. Dat
mogen er maar een paar zoals mijn man Laurens, mijn zusje Anneke,
mijn vriend Danny en Claudia. Van de rest neem ik de kritiek mee als
denkwerk, maar niet meer als pijn. Wie ik ben hangt vaak ook af van wie
ik ontmoet, voor mijn oude moeder ben ik bijvoorbeeld heel lief. Voor
mijn vrienden ben ik behulpzaam en grappig. Voor mezelf ben ik soms
misschien te streng. Ik ken mezelf wel goed in mijn gedachten, maar ik
moet toch een rondje feedback halen om anderen te laten zeggen wie
ik ben. Dan hoor je positieve termen als: energiek, grappig, diepe denker,
harde werker, oplosser, man met een missie. Minder positief zijn dan:
laat niet op tijd los, kan niet stilzitten, bemoeit zich met te veel dingen en heeft soms last van opvoedresten. Oh ja … en Jan
houdt niet erg van vakantie.

ONDERZOEKEN VAN JEZELF DOOR DE LENS VAN EEN ANDERE OMGEVING

Bij Incredible Future geloven we dat echte groei plaatsvindt wanneer je jezelf uit je comfortzone haalt en jezelf onderdompelt in nieuwe omgevingen.

Wij moedigen je aan om deze reis te maken – om jezelf te ontdekken door de lens van een andere omgeving en zo een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen te creëren. Want pas wanneer je jezelf buiten je vertrouwde omgeving plaatst, ontdek je echt wie je bent en wat je in het leven wilt bereiken.